Undgå rod – rengør jævnligt

Om vi vil det eller ej, så må vi allesammen bekende, at rengøring er nødvendigt. de senere timer har man set et par dokumentarer, der viser, hvordan folk kan fremfinde på at leve i deres eget støv og møg, fordi de ikke har taget sig sammen og få gjort rent gennem timerene. det er direkte sundhedsskadeligt at leve på den facon, og derfor må vi bare medgive, at rengøring er en nødvendig ting at gøre. men det er også enormt vigtigt at få kigget på, hvor ofte man bør gøre beskidt. er man en type, der får samlet mange ting sammen gennem år og dag, ja så er man nok nødt til at få gjort beskidt lidt oftere end andre. men en ting er helt sikkert, og det er, at hvis du får gjort rent rimelig jævnligt, så bliver rengøringen overhovedet ikke en så stor opgave at overkomme.

Livets forskellige rengøringsopgaver

Det gælder både ned i de helt små hverdagsprodukter som for eksempel at få gjort sit værelse beskidt og tage sit tøj op, så det overhovedet ikke bare ligger og flyder, men også i de større produkter for eksempel, hvis du har en garage, som du har tænkt også kunne tjene som en slags lager for allesammen dine produkter, så burde du passe vildt meget på med, at du får gjort rent jævnligt og slet ikke lader flere ting komme derind, end at den stadig kan tjene til det formål, som den rent alt andet lige blev bygget nemlig til en bil.
så hvis du med det samme for gjort dig helt klart, hvad det er du vil bruge de forskellige produkter til, så er det meget vigtigt, at du også gør rent efter det kriterium, at du så kan bruge de forskellige ting til det, som de er beregnet til.