Uddannelsen som Psykolog i København

Hvis du drømmer om at blive psykolog i København, så kræver det at du skal læse psykologi. Som psykologi studerende lærer du mange forskellige ting omkring menneskers psyke. Du lærer blandt andet at tolke og forstå menneskers måde at handle og opføre sig på, i forhold til andre mennesker og grupper der findes i et samfund. Som psykolog i København, kræver det at du læser psykologi som kandidatstuderende, og dette tager oftest 2 år. Du lærer på uddannelsen både hvordan videnskaben bag faget fungere, men du får også mulighed for at prøve din undervisning i praksis. Du kan som en færdiguddannet psykolog i København blive ansat hos social og sundhedssektoren, eller blive ansat privat.

Krav til at blive psykolog i København

For at du overhovedet kan blive optaget på kandidat uddannelse indenfor psykologi, kræver det at du har en relevant bacheloruddannelse. De specifikke adgangskrav varierer meget fra universitet til universitet, og dette skal derfor undersøges inden du starter karrieren som psykolog i København.
Uddannelsen foregår i København, Odense, Roskilde, Aalborg og Århus.
For at blive psykolog i København, skal du f.eks. have læst på Københavns universitet hvor adgangskravene for at læse psykologi som kandidat er at du skal have læst psykologi som Bachelor på KU (københavns universitet), eller en bachelor anden steds fra med 180 ECTS samt en psykologisk bachelor opgave.

Fremtiden for en psykolog i København

De fleste psykologer i København og resten af Danmark, er ansat i den offentlige sektor. Her er deres primære arbejde at arbejde med behandlings-, rådgivnings-, evaluerings- og undervisningsarbejde. Derudover kan du som en psykolog i København også blive ansat i private firmaer, hvor de arbejder med forskellige områder i forhold til personalet. Du kan som psykolog i København ansøge om at blive forsker,

Læs også  Rengøring i København er vigtigt