Tag en effektiv styring af din varmepumpe

Når du vil styre din varmepumpe, kan du gøre det ved hjælp af din mobil. Det behøver ikke at være en mobil af de nyere modeller eller en smartphone.

De gamle mobiler som blev brug for blot ti år siden kan nemlig også klare det, da du blot kan gøre brug af SMS her. Ved en smartphone kan du i stedet installere en app, eller, hvis du vil, blot SMS’e.

Det som denne app gør, som i øvrigt er gratis, er at styre varmepumpen Derudover giver den dig også en alarm gennem en SMS, hvis temperaturen hjemme hos dig kommer under 5 grader, ligesom at den giver en advarsel hvis den kommer over 45 grader.

App’en har en lang rækkevidde, hvilket betyder at du ikke behøver at installere denne modtager tæt på varmepumpen, men godt kan få den til at passe ind et sted hvor den passer perfekt ind på boligen.

Går strømmen, er denne app ligeledes tilmeldt en strømvagt som vil give dig en notifikation hvor hver temperatur der falder, når den er under 10 grader i forvejen. På denne måde kan du aldrig holde øje med dit hus og sikrer at din fryser ikke tør alt for hurtig op.

Når du skal logge på din app har du mulighed for at lave 4 alarmnumre, ligesom at du selv kan vælge hvilket kodeord som du vil bruge.

Derudover kan du til hver en tid bede om at app’en sender en status om hvordan det står til derhjemme med temperaturer og hele baduljen.

Du kan ligeledes få et unikt ID, sammen med dine naboer, så de også kan holde øje hvis den begynder at sende alarmsignaler ud.

Den ovenstående app gør at du både sparer penge og hjælper miljøet.