Står du og mangler en frisør i Roskilde? Så er vi her for dig!

Hvis du, som de fleste en gang eller flere i livet, oplever at have brug for en frisør i Roskilde – så står vi til rådighed for dig. Service og kvalitet er nøgleordene – for vi vil dig og dit hår det bedste.

Som erhvervsdrivende beliggende i Danmark tredje største by, det smukke og historiske Roskilde, forsøger vi så godt som overhovedet muligt, at give dig den bedste pris for vores arbejde og som frisør i Roskilde er vores mål og lidenskab at du går herfra med din frisures størst mulige potentiale fuldt udnyttet – og som mennesker er vores ønske selvfølgelig at give dig den bedst mulige service og efterkomme dine ønsker.

Det skal opleves – og du bliver glad for det, det er vi fuldstændig overbevist om.

Der er mange måder at finde herhen på: fra Jylland og Sjælland er der både bus og Tog, der kører til Roskilde Banegård, hvorfra du kan gå hertil. Fra resten af Fyn kører der lokalbusser. Og skulle det ske, at du bor i Roskilde, så kan det næsten ikke være lettere. Under alle omstændigheder må du endelig lægge vejen forbi – og det bliver et besøg, du ikke kommer til at fortryde.

Vi har erfaring med det hele. Om du skal have det farvet, permanentet, touperet, om du akut har brug et tjek hos en fantastisk god frisør i Roskilde eller om du bare trænger til en god gammeldags klipning – så fikser vi det for dig!

OBS.: Vi retter også pagehår, der ikke er lige, for det en skæbne som ingen fortjener at være tjent med.

Vi sætter en ære i vores arbejde og vi brænder for, at du skal gå herfra med følelsen af, at vi har givet dig den bedste service og den flotteste frisure, du kan forestille dig. Frisør i Roskilde – Vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Vi glæder os til at se dig!