Hvad kan jeg finde på LOS Samarbejdspartnere hjemmeside?

På Landsforeningen for opholdssteders hjemmeside, kan du finde rigtig mange forskellige informationer. Du kan finde flere forskellige sider, med forskellige informationer. De slår blandt andet information op omkring nogle af de forskellige kurser som LOS samarbejdspartnere holder. Her kan du læse beskrivelser af hvad der vil ske på disse kurser, og hvordan du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er medlem af LOS og deres samarbejdspartnere, så er der mulighed for at kunne tilmelde dig disse kurser og møder på nettet. Du kan også finde andre informationer omkring hvordan du kan kontakte de LOS og LOS samarbejdspartnere.

Hvordan kontakter jeg LOS Samarbejdspartnere?

Du kan kontakte LOS og LOS’ samarbejdspartnere på flere forskellige måder. Du kan selvfølgelig kontakte LOS via telefonen og derigennem få kontakt. Du kan som regel kontakte dem i tidsrummet mellem 9-12 i hverdage og 12:30-15 om lørdagen. Dette sikre at du får personlig rådgivning og du kan få svar på eventuelle spørgsmål du måtte have om LOS, eller nogle af LOS’ samarbejdspartnere. Du kan også kontakte dem på mail, hvor de som regel først vil svare dagen efter, når de ser mailen. Dette er hvis du kontakter uden for tidsrummet, og dit spørgsmål ikke er akut.
LOS Samarbejdspartnere

Hvad er LOS og deres samarbejdspartnere?

LOS står for landsforeningen for opholdssteder og er en organisations der sammen med deres samarbejdspartnere giver udsatte danskere hjælp. Dette foregår blandt andet via rådgivning og vejledning, men også via opholdssteder. De styrker driftsvilkår og muligheder for at et børn, unge og voksne i Danmark får en positiv forskel. LOS og LOS’ samarbejdspartnere er især kendetegnet ved at de gerne vil være kendt for 3 ord: ”professionalisme, faglighed og engagement”. Dette gøres ved at de steder hvor medlemmerne af LOS, er både veldrevne såvel som pædagogiske.