Fedt med en lækker tandlæge

Det er vigtigt at have pæne og sunde tænder. Det giver et pænt smil, der får dig til at virke mere imødekommende og tillidsvækkende. Derfor kommer man ikke uden om at skulle til tandlægen en gang i mellem. Der er altid mange tandlæger at vælge blandt, men de koster faktisk ikke det samme. Det gælder om at finde en tandlæge der er billig, men som man stadig har tillid til. Et godt råd er at gå ind på sundhed.dk, hvor du kan se en liste over tandlæger i Danmark, og hvad deres priser er for at få friske gummer.

Faktisk er det at gå til tandlæge ikke så dyrt som man tror. Priserne på de mest normale behandlinger som eftersyn og tandrensning er nemlig reguleret af staten, og der er overenskomst med sygsikringen, som vi kender det med psykologer. Det betyder også at prisen på disse eftersyn, er stort set identisk fra tandlæge til tandlæge. Derfor er det andre ting der afgør om en tandlæge er billig eller dyr. Det der virkeligt kan koste dyrt er, hvis man skal have lavet huller eller lignende større opgaver. Her bestemmer tandlægerne selv, hvad de vil tage for det. Her kan det altså anbefales at gå ind på sundhed.dk, for at finde en tandlæge, som du har råd til at betale.

Tandlæge i københavn

For dem der meget få penge har er der tandlægevagten på Østerbro og i Hillerød. Her kan man få behandlet akutte tandproblemer. Er der en tand der gør ondt, så er det her man skal gå hen. Du kan undersøge åbningstiderne på nettet, og du skal være klar over, at det kun er bestemte tidspunkter, at du kan komme derind. Skal du have lavet en større behandling som en rodbehandling, er tandlægeskolen et sted, du bør kende. Her kan du få lavet store opgaver, til langt færre penge end hos en normal tandlæge. Det vil være tandlæge studerende, der behandler dig, men de er dygtige og kan klare de fleste problemer. Det er dog ikke sikkert at du vil foretrække at spare penge på en rodbehandling, og nogle vil hellere betale fuld pris.

Læs også  Massage i København - en oase i storbyen