Få udarbejdet en SEO analyse

Ejer du egen hjemmeside, så bør søgemaskineoptimering næppe passere din næse. Uanset hvad dit formål er, med din hjemmeside, om det er virksomhedsdrivelse, politisk budskab eller en normal blog der lader dine tanker løbe, så kan en søgemaskineoptimering højest sandsynligt være behjælpeligt til at nå dit mål.

En SEO analyse er væsentlig

Med følge af en SEO analyse får du en masse dokumenteret data du kan arbejde med. Denne data vil være eksklusiv til dit formål, da den er baseret på dit nuværende website. Søgemaskiner er centrum i menneskelig adfærd på Internettet for at opsøge information. Uanset hvad brugernes behov er, så kan deres adfærd analyseres og derved bruges som en mulighed for at rangere bedre i søgemaskinerne – dermed får du flere besøg. Langt størstedelen af brugerne finder de første hits mest troværdige.

SEO analyse – tekniske og ikke-teknisk

Igennem en SEO analyse får du løsninger til, hvordan din hjemmeside rangerer bedst. Disse kommer i form af tekniske og ikke-tekniske løsninger. De tekniske løsninger bliver løst i selve koden bag hjemmesiden. Her handler det om den generelle struktur bag hjemmesiden skal være i orden. Internettet er begyndt at blive et semantisk web, hvor data har nemmere ved at blive kommunikeret og bygget på. Dit website bør derfor teknisk optimeres til den grundstruktur. Med ikke-tekniske løsninger handler det om indholdet og det på overfladen der ikke kræver dyb forståelse i webudvikling. Analysen kan påpeje behov for bedre artikler på hjemmesiden der benytter de specifikke søgeord som brugere søger på. Du kan opleve at din hjemmeside har brug for link-building – hvori din hjemmesides URL bliver delt igennem andre websites. Jo flere delinger, des flere hits kan en søgemaskine finde, og derved vil du kunne rangere bedre. En SEO analyse er derved væsentlig, hvis du vil have flere besøg.