Få mest muligt ud af dit tv

Der er mange fordele ved at se tv. Nogle ser tv for at lære en masse og opnå ny viden mens andre hellere vil se tv for at slappe af. Lige meget hvad formålet med at se tv er så kan man selv få lov til at vælge sine tv-kanaler så man får lige præcis de kanaler som man helst vil se.
TV

Afhængig af tv-serier

De fleste kender til det at følge med i en rigtig god serie i fjernsynet som man bare bliver helt afhængig af. Man kan bruge rigtig mange timer af ens uge på at sidde klistret til skærmen og følge med i ens yndlingsserie. Det kan også være at man bruger hele ens søndag hvor man har tømmermænd på at sidde og se 10 afsnit mens man trøster sig selv med chips og cola. Det er nok en af de bedste kure mod tømmermænd.

Bland din helt egen pakke

Det fede ved alle de gode kanaler på tv er at man hos Yousee for eksempel kan vælge præcis de kanaler som man synes er mest interessante og fravælge alle dem som man alligevel ikke gider at bruge tid på. Så betaler man nemlig kun for de kanaler som man reelt ser og ikke for dem som man bare gang på gang zapper forbi. Man kan nemlig godt føle at det er lidt spild af penge bare at have kanalerne liggende på fjernsynet når man alligevel ikke benytter sig af dem. Med en sådan bland selv pakke kan man helt selv vælge enten 10, 20 eller 39 kanaler som ligger på toppen af grundpakken. Man kan altså helt selv shoppe rundt i kanalerne og vælge lige præcis dem der siger en mest og ikke betale for alle de kanaler som man aldrig ser.