Det er godt på CV’et at have været handicaphjælper

Udover de mange åbenlyse fordele ved at være handicaphjælper, såsom at man har nogle lange vagter, så har man med forholdsvis få arbejdsdage på en måned stadig et fuldtidsjob, og man har derfor en masse fridage, hvor man kan bruge tiden på lige, hvad man har lyst til. Derudover får man venner for livet og en meget fordelagtig løn, da man jo ofte arbejder på skæve tidpunkter og derfor får en masse af sin løn udbetalt som nattillæg eller helligdagstillæg, for eksempel. Men udover de åbenlyse aspekter her, vil din kommende arbejdsgiver også sætte en ekstra stjerne i den sorte bog, når han finder ud af, at du førhen har arbejdet for at give de svageste i samfundet en lettere hverdag og et bedre liv.

En handicaphjælper er et godt menneske

Det er nemlig lige præcis hvad, de fleste folk tænker, når de hører, at man arbejder som handicaphjælper. En handicaphjælper er et overskudmenneske med en masse omsorg og en masse kærlighed at dele ud af til folk, som virkelig behøver det. Derfor kan man også være sikker på, at den størstedel af ens kollegaer, som også er handicaphjælper er folk, som kæmper for retfærdighed og som altid sætter andres behov før egne.

Chefen ville vælge en handicaphjælper til

Hvis man sidder som chef og har en ledig stilling, og har modtaget en hel bunke ansøgninger, hvor mange af de passende kandidater passer til jobbet, og man derfor er nødt til at sortere en egnet kandidat fra eller to, så bliver det nok sjældent den som før har arbejdet som handicaphjælper. Chefen ved nemlig at den person har et godt hjerte og tør tage ansvar og give en hånd med, når der er brug for det.

Læs også  Kun den bedste BPA ordning til de ældre