Byd velkommen til den splinternye Iphone 8+

Er du en vaskeægte appel mand/kvinde, som er nødt til at eje den nyeste Iphone? Så har du helt sikkert glædet dig længe til, at det skulle blive september måned. I slutningen af september kan man købe den nye Iphone 8+ i butikkerne. Mange har allerede forudbestilt Iphonen, så de er sikre på, at kunne få den på selve udgivelsesdagen. Den nye Iphone 8+ kan fås i tre forskellige varianter, enten i sølv, guld eller space grey.

Derfor er du nødt til at eje Iphone 8+:

Apple iPhone 8 Plus Space Grey
iPhone 8 Plus Space Grey

Sammenlignet med de tidligere modeller er Iphone 8+ helt unik. Den er designet i et helt andet materiale. Iphonen er lavet i holdbart glas, der gør, at man ikke behøves et cover til den. Glasset er lavet af et stærkt materiale, der består af et aluminiumsbånd samt en base i lasersvejset stål. Dette gør, at glasset er 50% tykkere forstærket, i forhold til de tidligere modeller.

Iphonen kan desuden oplades trådløst, hvilket er en egenskab, som mange appelbrugere har efterspurgt længe. Iphonen er også udstyret med retina skærm, hvilket betyder, at den har en bedre opløsning. Den er en meget standhaftig mobil forstået på den måde, at den er vandafvisende og dermed godt kan overleve, hvis man kommer til at spilde noget på den. Selve home-knappen er også vandafvisende. Iphone 8+ er udstyret med touch ID, hvilket er med til at sikre, at det ikke er så nemt for fremmede, at låse mobilen op.

Iphone 8+ har en større skærm i forhold til Iphone8. Skærmen på Iphone 8+ er 5,5 tommer, imens Iphone 8 har en skærm på 4,7 tommer. Iphone 8+ kan, som nævnt, fås i tre farvevarianter. Hver farve er fremstillet i 6 lags blæk således, at farven holder godt. Lyden i Iphonen har en meget bedre kvalitet i forhold til Iphone 7 modellerne. Billedkvaliteten på Iphone 8 er naturligvis også bedre og skarpere, hvilket gør, at appene fremstår mere klart.

Der er store forventninger til Iphone 8+, da den har mange flere egenskaber og et lækkert design. Iphone 8+ er en del dyrere i forhold til, hvad Iphone 7 modellerne kostede fra start. Med endnu flere funktioner og endnu bedre kvalitet giver det god mening, at den koster en del mere. Jo bedre kvalitet, desto dyrere vil det også være.
Apple forventer, at der bliver taget godt imod Iphone 8+ og regner med, at der hurtigt kan skrues op for produktionen af dem. Det gælder for mange om at være med på den nyeste teknologi, hvilket naturligvis indebærer, at den investere i den nye Iphone 8+.

Vil du have den?

Hvis du overvejer at købe den nye Iphone 8, så er der mange fordele ved den nye model. Med en bedre opløsning, bedre lyd- og billedkvalitet og et lækkert design, kan Iphone 8+ hurtigt komme til at opfylde dine krav til en Iphone. Du kan helt selve vælge hvilken farve, du gerne vil have den i. Iphone 8+ er fremstillet i så god kvalitet, at den ikke er så skrøbelige, som mange tror. Den kan modstå vand og er modstandsdygtig overfor støv i diverse kroge. Tjek Iphone 9+ ud på internettet, så du kan finde ud af, om den er noget for dig.

Få din iPhone billigt hos yousee

Ønsker du dig brændende den nye Iphone 8+, men har ikke helt pengene til den? Iphone 8+ koster en del mere, end hvad Iphone 7 modellerne f.eks. gjorde da de kom på markedet. Dette skyldes, at kvalitet og pris hænger sammen. Iphone 8+ er udstyret med en lang række flere funktioner, der gør, at den er meget mere værd. Derudover er Iphone 8+ meget mere brugervenlig, da den ikke er nær så skrøbelig, som tidligere modeller. Iphone 8+ har desuden en god skærm størrelse på 5,5 tommer. Dette gør, at alle kan se hvad der foregår på skærmen, uanset hvilken synstyrke de har.

Læs mere om mit yousee her.